Buna seara,
In legatura cu topicul , am si eu un litigiu cu administratora de bloc. Astăzi m-am întâlnit cu dumneai si mi-a spus că "facem gălăgie" in conditiile in care locuiesc singur si pentru asta m-a băgat 2 persoane la întreținere. Ce pot face in aceasta situatie este diferența de aproximativ 100 de lei între o persoană si doua persoane la întreținere mai poate modifica dacă deja a afisat?
Pentru corecta si completa dv informare studiati atent disp L nr 196/2018
Administratorul de bloc este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie dispozitii in vigoare,hotarari ale adunarii generale,decizii ale comitetului executiv si ale presedintelui de asociatie
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care detine competenta decizionala
In speta,conform dispozitii in vigoare aveti dreptul sa contestati valoarea impusa in lista lunara de intretinere in termen de 10 zile de la afisare la presedintele de asociatie
Presedintele de asociatie detine obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 10 zile
Asociatia de locatari
Zega
Buna seara.Locuiesc într.un bloc cu zece nivele de ceva timp,pe parcurs am sesizat ca nu toate persoanele sunt trecute la intretinere exact asa cum ... (vezi toată discuția)
Izolatie pod bloc
aionita1
Buna seara! Intr-un bloc construit in 2009, la ultimul etaj sunt 7 apartamente deasupra cărora este placa de beton si un pod care nu are niciun fel de ... (vezi toată discuția)