avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Verificare rovinieta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Verificare rovinieta

Zona de amplasare a Camerelelor mobile de verificare a rovinietelor trebuie sa fie semnalizate cu table indicatoare de informare?! Poate fi acesta un aspect de contestare a procesului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 6 Martie 2020
Rovinietă 2019: Unde sunt amplasate camerele video de verificare a rovinietei, inclusiv cele puse în funcțiune recent
www.avocatnet.ro/articol_501...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta Marcky000 Marcky000 Salut ! In data de 14 Decembrie 2015 am constatat ca rovinieta masinii mele (vw golf ) este expirata din 15 Septembrie 2015 . In aceasta perioada am circulat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadr pentru rovigneta in localitate Cristi_1972 Cristi_1972 in localitatea Sangiorgiu de Mures, DN15, exista o camera fixa pentru verificare rovigneta. Aceasta este pozitionata in localitate, dupa ea, la cca 150 m este ... (vezi toată discuția)