avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Bună-ziua ma ajutați va rog frumos și pe mine, am pierdut pe fond în urma unui proces pe litigii de munca am făcut apel acum am termen în aprilie firma a depus între timp întimpinare acum eu pana la primul termen am voie sa depun și eu ceva sa combat cele scrise în întâmpinare de firma??? Auzisem ceva de note scrise sau tot întâmpinare. Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 10:37, 9 Martie 2020
DA, puteți să depuneți ”Raăpuns la întâmpinare”. Vă recomand să vă angajați avocat, fiindcă suntați într-o fază procesuală în care trebuie să fiți reprezentat de un specialist.
Este obligatoriu sa angajez eu vreau singur sa ma reprezint, și mai îmi spune ți va rog exact asa scriu răspuns la întâmpinare. Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va obliga nimeni sa va angajați av dar era recomandat deoarece ati pierdut la fond.De fapt apelul trebuia formulat de către un specialist pt ca nu formulăm.o cale de atac cum.credem noi ci criticam solutia pronuntata,trebuiesc combătute argumentele instanței care au.dus la respingerea acțiunii de la fond.Teoretic sansele dvs sunt mici în acest moment dar dvs o sa trageți linie la final și o sa va faceti socotelile.Ca formulati raspuns la întâmpinare sau concluzii scrise nu contează neaparat cum le numiti ci cum le formulati.
Mulțumesc din inima mai îndrăznesc cu o întrebare notele scrise se depun pana la primul termen???
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
pap, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă le intitulati raspuns la întâmpinare le depuneti după primirea intampinarii în termen de 10 zile
Daca le spuneti note scrise le depuneti oricand.Chiar dacă nu formulati raspunsul la întâmpinare nu va afectează cu nimic procedural.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

Alte discuții în legătură

Pot sa am incredere ? ContSters15891 ContSters15891 as dori dc stie cineva sa-mi raspunda la urmatoarea problema: sint intr-un proces civil cu primaria capitalei. am cistigat la instanta de fond iar primaria a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea termenului de depunere a rãspunsului la întâmpinare silviamarin2007 silviamarin2007 Daca nu am depus in 10 zile intampinare la intampinarea institutiei pe care am dat-o in judecata care sunt consecintele? Este obligatorie formularea de catre ... (vezi toată discuția)
Cum combat sustinerile dintr-o intampinare? americanux americanux buna ziua, sunt la al 3 lea termen si incriminatii au facut preantampinare aducand inscrisuri false si nerelevante...ce pot face eu? o preintampinare la ... (vezi toată discuția)