avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conductă generală de apă sub proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conductă generală de apă sub proprietate

Acum 25 de ani , am construit , cu toate aprobările aferente , un spațiu comercial pe un teren pentru care inițial am plătit chirie în primii cinci ani , după care primăria mi l-a vândut , devenind astfel proprietar atât pe clădire cât și pe teren . Acum , după 25 de ani , l-am vândut . Actualul proprietar , dorind probabil să facă niște modificări , spune că a aflat că pe sub construcție trece conducta de apă potabilă a orașului și că se consideră păcălit de către mine, vânzătorul , că dacă această conductă se sparge sub clădire , aceasta va avea de suferit . Nefiind de meserie , nu aveam cum să ghicesc ce se află la cca 1 m sub pământ , în condițiile în care pentru temelie s-au săpat cca 40 cm . Vă rog să mă lămuriți între cine și cine ar putea fi un potențial litigiu , pentru că actualul proprietar susține că în această situație mă va da în judecată , pretinzând banii înapoi .
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2020
Miliade, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii privind conductele de apa potabila ! Flexy Flexy Buna ziua! Ma numesc Nicu si as vrea sa aflu niste raspunsuri din partea dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje [b]care nu are nici subsol si nici ... (vezi toată discuția)
Extindere conducta gaze naturale si bransament alien2006ms alien2006ms Buna seara, Sunt in posesia unui certificat de urbanism pentru \"Extindere conducta gaze naturale si bransament\", de la reteaua principala, pana la ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute geamanuluminita geamanuluminita Buna ziua Am cumparat o casa, vechiul proprietat cand a construit casa a luat toate avizele si autorizatile de la urbanism, disciplina in constructii si ... (vezi toată discuția)