avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obligatia de a face
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obligatia de a face

Cum se calculeaza taxa de timbru judiciar la o actiune in obligatia de a face ( daramarea si aducerea imobilului conform proiectului) ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Darius7 , utilizator 08:45, 9 Martie 2020
Conform prevederilor din OUG 80/2013:

art.8: (2) Cererea privind repunerea părților în situația anterioară, când nu este accesorie acțiunii în constatarea nulității, anularea, rezoluțiunea sau rezilierea unui act juridic patrimonial se taxează cu 50 lei, dacă valoarea cererii nu depășește 5.000 lei, și cu 300 lei, pentru cererile a căror valoare depășește 5.000 lei.

Exists in termen de prescriptie pt obligatia de a face? Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru judiciar Darius7 Darius7 Cum se calculeaza taxa de timbru judiciar la o actiune in obligatia de a face ( daramarea si aducerea imobilului conform proiectului) ? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Taxe de timbru Lentian Lentian Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care este valoarea taxei judiciare de timbru cazul • Rezolutiunea/rezilierea contractului de vanzare cumparare cu clauza ... (vezi toată discuția)
Cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare? mariusstoican mariusstoican Buna seara, Imi puteti spune cat este taxa judiciara de timbru pentru o contestatie la executare impotriva unui titlu executoriu de 2000 lei? Motivul ... (vezi toată discuția)