avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina furată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina furată

Buna ziua,

Acum 2 luni i am dat mașina mea nasului meu care are o firma de rent a car. Acesta a închiriat-0 mai departe la o terta persoana care nu a mai adus-o înapoi, și care a înmatriculat o pe numele lui cu acte false in Germania și a vândut-o in Germania la un dealer auto.
Mașina are seria de șasiu blocată, și a fost găsită de poliție, in momentul când dealerul auto a încercat sa o vândă. Poliția din Germania refuza sa sechestreze mașina și sa mi-o trimită, spunând ca legea germana prevede ca dealerul auto este cumpărător de buna credință, prin urmare mașina ii aparține. Îmi puteți spune ce as putea sa fac in aceasta situație sa îmi recuperez mașina sau pierderea. Menționez ca persoana care a furat mașina este doar o Săgeata probabil. El neavând bunuri cu care sa ma despăgubească.

Va mulțumesc,

Anca Ciuraru
Buna ziua,
Se aplica legea din Germania.
Va trebui sa contactati un avocat de acolo pentru a putea sti ce este legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de încredere ancatod ancatod Buna ziua, Dețin o firma de rent a car și am dat fără contract unei alte firme de rent a car o mașina. Aceasta firma, a închiriat mașina cu contract, ... (vezi toată discuția)
Sunt vinovat? rares85 rares85 BUNA ZIUA In luna iunie am cumparat un automobil din germania cu scopul de al vinde in tara,masina a fost cumparata de la un diler dintr-un parc auto cu ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)