avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in anulare/completare sau rectificare a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in anulare/completare sau rectificare a certificatului de mostenitor

Va rog mult sa-mi raspundeti pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare sau rectificare a certificatului de mostenitor in baza unui extras de la Arhivele Nationale din care reiese ca suprafata mostenita este mai mare decit cea trecuta in cerificat. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:32, 7 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe nimeni.
Pur si simplu solicitați un supliment la certificatul de mostenitor pentru diferenta de teren. Dacă există acte de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare/anulare certificat de mostenitor ergisela ergisela Buna ziua va rog mult sa-mi raspundeti cu cine ar trebui sa ma judec in cazul in care solicit anularea respectiv rectificarea certificatului de mostenitor si ... (vezi toată discuția)
Completare/rectificare certificat de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi raspundeti pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare sau rectificare certificat de mostenitor. Eu ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi dati un sfat daca e posibil. Pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare sau rectificare ... (vezi toată discuția)