avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare certificat de mostenitor

Va rog mult sa-mi dati un sfat daca e posibil. Pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare sau rectificare certificat de mostenitor in baza unui EXTRAS emis de Arhivele Nationale pe care l-am primit in urma cu ca. 2 ani, si din care reiese clar ca suprafata de teren pe care am mostenito este mai mare cu 500 mp decit suprafata trecuta in certificatul de mostenitor, eu fiind singura mostenitoare. Fostul notar de stat care a intocmit certificatul de mostenitor in anul 1989, refuza rectificarea certificatului, precum si emiterea unei incheieri de respingere, iar notarii din zona imi refuza completarea certificatului in lipsa certificatului fiscat pentru cei 500 mp, in registrul agricol fiind trecuta suprafata din certificat. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:09, 25 Iunie 2018
Trebuie să mergeți cu actele la avocat.
Trebuie stiut si cine posedă sau foloseste acel teren.
E posibil sa se fi uzucapat si sa nu reușiți nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare/rectificare certificat de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi raspundeti pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare sau rectificare certificat de mostenitor. Eu ... (vezi toată discuția)
Rectificare certificat de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi dati un sfat in legatura cu rectificarea unui certificat de mostenitor emis in 1990 de un notar de stat. In certificat s-a trecut o suprafata ... (vezi toată discuția)
Anulare/completare certificat de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi raspundeti pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare certificat de mostenitor daca eu sint ... (vezi toată discuția)