avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare/completare certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare/completare certificat de mostenitor

Va rog mult sa-mi raspundeti pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare certificat de mostenitor daca eu sint singura mostenitoare iar fostul notar de stat care l-a emis in 1989 refuza rectificarea in baza actului emis de Arhivele Nationale pe care l-am primit in urma cu ca. 2 ani, si din care reiese clar suprafata de teren care trebuia mentionata in certificat. Va multumesc cu respect.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:35, 2 Decembrie 2017
Să înteleg că suprafața de teren e mai mare. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare/rectificare certificat de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi raspundeti pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare sau rectificare certificat de mostenitor. Eu ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi dati un sfat daca e posibil. Pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare sau rectificare ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare/completare sau rectificare a certificatului de mostenitor ergisela ergisela Va rog mult sa-mi raspundeti pe cine ar trebui sa dau in judecata pentru a promova o actiune in anulare/completare sau rectificare a certificatului de ... (vezi toată discuția)