avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ingradire utilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ingradire utilitati

Buna ziua,

Avem o situație ciudata, in care dezvoltatorul imobiliar ne-a vandut apratmente intr-un imobil pe care dumnealui l-a ingradit cu un gard, in acte, de jur imprejur. Astfel, acum prin majoritatea membrilor asociatiei, am permis accesul celor de la Digi in bloc, insa dezvoltatorul ne someaza pe noi si pe Digi, sa dea jos firul ce trece peste terenul lor.
Ce putem face in acest context? E ca si cum am achizitionat o celula intr-o inchisoare. Organele statului nu pot fi sesizate?
Cel mai recent răspuns: Testuser1 , utilizator 09:45, 10 Martie 2020
Atat timp cat la nivelul condominiului a fost constituita asociatie de proprietari care se infiinteaza cu scopul administrarii partii comune condominiu ,ce implicare mai are dezvoltatorul?
Asociatia exista, insa, repet, in jurul condominiului cu numarul cadastral x, dezvoltatorul si-a pastrat o fasie de pamant de jur imprejur, cu numarul cadastral y. Astfel acum el vrea sa controleze ce utilitati noi sunt aduse in condominiu. Fasia respectiva figureaza ca avand scop de gard de constructie, ceea ce nu mai e valabil in prezent.

Ultima modificare: Duminică, 8 Martie 2020
gi-jane2, moderator
Are cineva vreo informatie care mi-ar fi utila cu privire la aceasta problema? Daca e ceva neclar, pot detalia mai mult aspectele neclare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsolul unui imobil (bloc de 9 etaje),dat în funcțiune în ... Oanabdt Oanabdt Subsolul unui imobil (bloc de 9 etaje),dat în funcțiune în 2019, in care se afla pompele de apa ale imobilului ,poate fi închiriat? Precizez ca exista ... (vezi toată discuția)
Curatenie trotuare blocuri/primarie LauraEP LauraEP Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa aflu de fapt in responsabilitatea cui intra sa curete trotuarele de gunoaie, fecale uscate etc: administratia blocului in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare apartament Camerado Camerado Buna ziua . Am un apartament in București care acum este in reabilitare . Problema este ca vecina de sub apartamentul meu nu dorește sa se reabiliteze ... (vezi toată discuția)