Am si eu o nelamurire sunt in lipsa de idei spunetimi va rog cum imi pot recupera banii proveniti din alocatie ce miau fost retrasi din cont in urma unei popriri pentru ca banca ma trimite la executor iar executorul la banca
Va multumesc!
Ii strangeam in cont e vorba despre 2200 de lei plus dupa asta am obtinut o hartie de la executor pentru desfiintare partiala a popririi si dupa toate astea mi-au mai luat de doua ori din cont alocatia odata 170 si odata 46 am fost la executor mia spus sa merg la banca sa fac o cerere de restituire si banca mia spus sa merg la executor sa fac acelasi lucru....
Pentru viitor mergeți faceți cerere să primiți alocația prin mandat poștal. Nu cred că veți mai putea recupera banii deja popriți și virați în contul executorului. Dar pentru viitor puteți rezolva simplu prin schimbarea procedurii de plată de la Bancă la POȘTĂ.
Banii se pot recupera prin contestatie la executare si intoarcerea executarii silite. Dar daca au trecut mai mult de 15 zile de cand ati aflat de poprirea contului, ati iesit din termenul de depunere.