avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Alocație poprită ilegal
Discuție deschisă în Executare silită

Alocație poprită ilegal

Am si eu o nelamurire sunt in lipsa de idei spunetimi va rog cum imi pot recupera banii proveniti din alocatie ce miau fost retrasi din cont in urma unei popriri pentru ca banca ma trimite la executor iar executorul la banca
Va multumesc!
despre ce suma este vb , adica de alocatia pe o luna sau ii strangeati pe cont ?
Puteti face contestatie la executare, altceva nu vad ce puteti face.
Ii strangeam in cont e vorba despre 2200 de lei plus dupa asta am obtinut o hartie de la executor pentru desfiintare partiala a popririi si dupa toate astea mi-au mai luat de doua ori din cont alocatia odata 170 si odata 46 am fost la executor mia spus sa merg la banca sa fac o cerere de restituire si banca mia spus sa merg la executor sa fac acelasi lucru....
Pentru viitor mergeți faceți cerere să primiți alocația prin mandat poștal. Nu cred că veți mai putea recupera banii deja popriți și virați în contul executorului. Dar pentru viitor puteți rezolva simplu prin schimbarea procedurii de plată de la Bancă la POȘTĂ.
Banii se pot recupera prin contestatie la executare si intoarcerea executarii silite. Dar daca au trecut mai mult de 15 zile de cand ati aflat de poprirea contului, ati iesit din termenul de depunere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2 mary_123454 mary_123454 buna ziua am si eu o intrebare am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi ... (vezi toată discuția)
Popriri - retineri din pensie peste limita legala lilacost lilacost buna am doua credite la doua banci am fost actionarul unei firme care sa inchis am o pensie de 1300 de lei si mi se opreste 480 de vreo doua luni mi sa blocat ... (vezi toată discuția)