avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune in justitie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune in justitie

Un Presedinte de la o Asociatie de proprietari poate fi dat in judecata pentru nerespectarea unor prevederi din Legea 196 din anul 2018?
Calitatea de parit cine o are Presedintele s au Asociatia?
Cel mai recent răspuns: cornel1592 , utilizator 14:42, 8 Martie 2020
Este o problema deoarece doar el poate semna darea lui in judecata.
Ar trebui mai intai dat jos din calitatea de presedinte.

Si eu astept sa pregatesc un caz in care sa fie dat in judecata presedintele dar nu va recomand pentru ca nu cred ca va veti descurca.Eu nu am alta varianta deoarece oamenii il vor presedinte.
Multumesc pentru raspuns.
Nu am inteles cuvintele ,,el poate semna darea lui in judecată''
Actiunea daca este posibila se va deschide de un membru al Asociatiei _ proprietar, iar el are calitatea de parit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul președintelui asociației de a ne aproba desprinderea din asociația de proprietari zmarius zmarius Locatarii unei scări de bloc vrem să ne montăm apometre cu citire la distanță, dar președintele asociației de proprietari și administratorul nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Termen pregatire act aditional acord asociere kau kau Buna ziua, In urma depunerii cererii de inscriere ca membru in asociatia de proprietari, cf. art. 17 alin. (7) din legea 196/2018, ce interval de timp are ... (vezi toată discuția)
Președintele asociației trebuie sa fie proprietar in scara sau in bloc? savu202 savu202 Buna ziua, Președintele unei asociatii trebuie sa fie proprietar in bloc si scara ? Locuiesc intr-un bloc cu 2 scari A si B, avem doua asociații diferite. ... (vezi toată discuția)