Va rog sa-mi oferiti o solutie la urmatoarea problema. Am suspendat activitatea la firma si in aceasta perioada am primit o somatie de la o firma de recuperare legat de o factura emsisa catre noi dar neplatita. Intrebarea ar fi cum se poate achita acesta suma tinand cont ca firma este suspendata si are toate conturile bancare inchise. Se poate face plata dintr-un cont bancar personal urmand ca ulterior la reluarea activitatii sa se inregistreze aceasta factura si dovada platii?
singura solutie este sa faceti plata din cont personal si sa o inregistrati dupa ce reluati activitatea , nu e prea legal, dar alta solutie nu aveti decat daca va reluati activitatea faceti plata, si iar suspendati activitatea timp pierdut si bani , e singura varianta buna
ar fi o varianta si aceea de face plata prin mandat postal, care cred ca este echivalent cu a plati cash, iar pe mandatul postal sa trec datele societatii? varianta aceasta considerati ca ar fi legala?
multumesc mult de ajutor. mandatul cred ca se poate trimite cu confirmare de primire ceea ce poate fi considerata o dovada a platii. sa mai cer sa mi se emita si chitanta?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.