avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Persone netrecute la cheltuieli
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Persone netrecute la cheltuieli

buna ziua
In cazul in care locatari cu copii nu au inscris copii la cheltuieli ca si numar de persoane ,mai bine de un an neplatind cheltuieli dupa acestia, cum se procedeaza, se retine ceva suma retroactiv ? Imobilul are lift, este vorba de copii noi nascuti, si cu varsta de 2 ani, netrecuti in cartea de imobil si nici la cheltuieli.
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2020
Robertcj, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:59, 9 Martie 2020
Se trec la intretinere. Retroactiv nu se poate sa mai plateasca ceva.
Legal acest lucru a se trece la intretinere retroactiv nu am gazit in nicio litera de lege..

vali m a scris:

Se trec la intretinere. Retroactiv nu se poate sa mai plateasca ceva.

Daca asoaciatia de proprietari pe parcursula 2 ani cat are minorul nu a inteles sa inregistreze in evidenta de calcul majorare numar persoane este culpa ei
Nu se retine retroactiv,,nu se mai pot reface toate listele de intretinere pentru 2 ani in urma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.putin ajutor pentru clarificarea urmatoarelor situatii: ... ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara.putin ajutor pentru clarificarea urmatoarelor situatii: -proprietarul unui ap.cu 2 camere a scos caloriferele din baie,bucatarie si sufragerie(mai ... (vezi toată discuția)
Nou nascut cand se adauga la intretinere kisanca kisanca buna ziua, Ma poate ajuta cineva.. sa-mi spuna cand se adauga un nou membru de familie la intretinere la ascociatia de locatari, un nou nascut, bebe al meu ... (vezi toată discuția)
Plata inlocuire lift camil123 camil123 Buna ziua, sunt presedintele asociatiei intr un bloc de locatari si in urma intrunirii sedintei de bloc anul trecut am stabilit sa inlocuim liftul si fiecare ... (vezi toată discuția)