avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inchiriere apartament pe Booking
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inchiriere apartament pe Booking

Buna ziua,

Persoana juridica neplatitoare de TVA inchiriaza un apartament pe Booking.com. Ulterior, va primi de la Booking o factura aferenta comisionului datorat/retinut.
Intrebarea este daca trebuie sa se inregistreze la Anaf pentru obtinerea codului special de TVA si plata acestuia catre bugetul statului. Imi puteti exemplifica printr-o monofragie contabila aceasta operatiune?

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu 2 informatii. detin ... dsubti dsubti Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu 2 informatii. Detin o firma a carei activitate este inchirierea unui apartament in regim turistic. Pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Tva servicii intracomunitare PopescuCornelia PopescuCornelia Buna seara, Sunt srl neplatitor de tva, primesc lunar o factura de la booking com,am obtinut cod de tva pentru aceasta operatiune. Va rog mult sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un apartament si il inchiriez pe booking.com in ... carmen1308 carmen1308 Buna ziua! Am un apartament si il inchiriez pe Booking.com in regim hotelier, si sunt inregistrata ca persoana fizica cu Cnp la Anaf, Pentru comisionul ... (vezi toată discuția)