avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Achitare onorariu lichidator judiciar
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Achitare onorariu lichidator judiciar

Buna ziua. In urma inchiderii unei I.I. prin insolventa prin lichidator judiciar s_a dispus radierea firmei si "descarca lichidatorul şi obligă la xxxx lei inclusiv TVA onorariul lichidator şi cheltuieli de procedură de xx lei inclusiv TVA din fondul de lichidare."
In cazul acesta mai este necesar sa platesc eu lichidatorului onorariul sau? Sau eu nu mai am nicio obligatie de plata fata de acesta.
Mentionez ca apucasem sa ii achit acestuia o suma de 700 ron onorariu.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 18:04, 23 Martie 2020
I.I. înseamnă Întreprindere Individuală, cred. Dacă în hotărârea respectivă vă obligă pe dumneavoastră ca persoană fizică să plătiți, atunci o veți face, dacă nu, nu. Doar în situația în care ați fi găsit vinovat, în condițiile legii, ați fi obligat la plata acelor sume, care rămân a fi recuperate din patrimoniul Î.I.
Lichidatorul judiciar va incasa onorariul din fondul de lichidare, nu de la dumneavoastra.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. societatea x intra in procedura de insolventa simplificata ... franky69 franky69 Buna ziua. Societatea X intra in procedura de insolventa simplificata iar lichidatorului judiciar, i se stabileste printre altele, si un onorariu fix de xxxx ... (vezi toată discuția)
Firma lichidata gemilia gemilia Amânat Solutie: Închide procedura insolvenţei debitorului sc x cu sediul în sat r/// comunae/// , număr de ordine în registrul comerţului ... (vezi toată discuția)
Onorariu administrator judiciar la_geta la_geta Va supun atentiei urmatoarea problema: Societatea in care lucrez a depus cerere de intrare in insolventa in scopul reorganizarii judiciare, solicitand prin ... (vezi toată discuția)