Amânat
Solutie: Închide procedura insolvenţei debitorului sc x
cu sediul în sat r///
comunae///
, număr de ordine în registrul comerţului J0/////////
, CUI ..........
. Dispune radierea debitorului SC,,,,,x,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
SRL
. Descarcă pe lichidatorul judiciar Euro
SPRL cu sediul în ,,,,,,,,,,
şi toate persoanele care l-au asistat de orice îndatoriri sau de responsabilităţi cu privire la procedură, debitor şi averea lui, creditori, titulari de garanţii, asociaţi. Aprobă onorariul lichidatorului judiciar în sumă de 500 lei+TVA lunar pentru perioada 19.09.2007-12.03.2008 şi cheltuielile de lichidare în sumă de 398,50 lei. Dispune eliberarea onorariului şi a cheltuielilor de procedură din fondul de lichidare. Dispune notificarea hotărârii Direcţiei Teritoriale a Finanţelor Publice a Judeţului dddd
Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul dddd
pentru efectuarea menţiunii de radiere şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă.
Pagina 1 SI ACUM VINE INTREBARE DESCARCA TOATE PERSONELE CUPRIVIRE LAPROCEDURA SI PE DEBITOR SIAVEREA LUI SI CREDITORI ASTA INSEAMNA CA DACA EU AM DATORIE LA FIRMA ACEASTA NU-I MAI OBLIGAT SA-MI DEA BANI?E VORBA DE MARFA LUATA PE FILE DE CEC
Odata cu inchiderea procedurii de insolventa firma se radiaza, deci nu mai exista, este un creditor care nu mai exista (asemenea unei persoane decedate)