avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taxa salubrizare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taxa salubrizare

Locuiesc in comuna Odoreu jud Satu Mare.Este obligata fiica mea care nu mai locuieste in Romania de 11 ani sa plateasca taxa de salubrizare la primarie ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: amotida , utilizator 16:01, 10 Martie 2020
Informati-va la primaria respectiva despre conditiile in care se poate face incetarea de la plata respectivei taxe a unei persoane care nu mai locuieste la respectiva adresa, fiind plecata in strainatate.
E posibil sa fie nevoie de la o simpla declaratie pe proprie raspundere pana la diverse acte doveditoare, in raport si de "politica" primariei respective in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de salubrizare ionutz_p ionutz_p Buna ziua, sunt administrator al unui bloc din loc. Turda, jud. Cluj, Conform HCL 360/26.10.2017 toti proprietarii/chiriasii de locuinte (chiar daca nu stau ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare sector 4 - persoana fizica trz trz Stiu ca trebuie platita o taxa de salubrizare, iar aceasta se calculeaza pe baza declaratiilor pe proprie raspundere a proprietarilor apartamentelor si a ... (vezi toată discuția)
Pot fi executata silit pentru o datorie a fiicei mele, careia nu ii sunt girant/coplatitor. Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna ziua! Am o problema cu DGITL sec. 4 1. In 2018 am castigat un proces in urma caruia tb sa mi se intoarca taxa de timbru achitata. In 2019 DGITL mi a ... (vezi toată discuția)