avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stagiu practica in societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stagiu practica in societate

Poate un angajat al companiei, specialist HR, cu contract de munca pe perioada nedeterminata, sa faca practica in companie si daca da, in ce conditii? Este student la facultate tehnica si se pregateste sa devina inginer intr-o specialitate.
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
apetra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 10 Martie 2020
Conditiile sunt cele mentionate in contractul de practica incheiat intre parti.
Practica este activitatea desfăşurată de elevi şi studenţi, în conformitate cu planul de învăţământ, care are drept scop verificarea aplicabilităţii cunoştinţelor teoretice însuşite de aceştia în cadrul programului de instruire se prevede in Legea nr. 258/2007 .

"Practica elevilor şi studenţilor se organizează şi se desfăşoară pe baza unui contract-cadru de colaborare sau a unei convenţii, după caz, încheiată între organizator şi partenerul de practică (...) Practica se desfăşoară pe baza unei/unui programe analitice/portofoliu de practică, întocmită/întocmit de instituţia de învăţământ a practicantului", (extras din Legea nr. 258/2007).
www.avocatnet.ro/articol_489...

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica studentilor in societatile comerciale Popa Adrian Popa Adrian Studentii pot face practica in societatile comerciale pe baza unui contract incheiat intre societate si institutia de invatamant. Are cineva o baza ... (vezi toată discuția)
Perioada de practica studenti ORIONIMPEX ORIONIMPEX Ma intereseaza ce documente trebuie sa am la firma in cazul in care am un student aflat in perioada de practica ,are adeverinta de la facultate in acest ... (vezi toată discuția)
Practica elevi suciu_diana suciu_diana Buna seara, in cazul in care un elev de 14 ani face practica intr-o societate comerciala (maistra ii verifica ocazional prezenta la aceea societate, are ... (vezi toată discuția)