avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită aplicare de penalitati 100-1000 lei/zi
Discuție deschisă în Executare silită

aplicare de penalitati 100-1000 lei/zi

am fost executata silit intr-un dosar executional, in care s-au aplicat penalitati de 100lei/zi, s-a facut consilierea psihologica, a durat 3 ani toata procedura, iar in decembrie s-a inchis dosarul pentru imposibilitate de executare. acum mi se cer din nou penalitati in acelasi dosar , 500 lei/zi, conform art.913 alin 5 coroborat cu 906 alin 4. Mai este posibila aplicarea de penalitati daca dosarul este inchis???

Alte discuții în legătură

Închiderea dosarului de executare în cazul executării silite referitoare la minori CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Potrivit art 913 NCPC rezulta ca se închide dosarul de executare în caz de eșuare a executării silite. În cazul executării silite în vederea ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a minorilor CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ma interesează sa aflu relatări de la executarea silita referitor la modul în care s-a comportat executorul,dacă a fost chemata politia, dacă părintele ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoriala instanta ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Sunt in situatia de a apela la prevederile Art 913 Alin 5 CPC, cu aplicarea Art 906 Alin 2 CPC. 906 (ca aplicare efectiva) vorbeste despre ... (vezi toată discuția)