avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Inscriere in clasa 0
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Inscriere in clasa 0

Buna ziua,

Pentru inscrierea in clasa 0 au cerut pe langa copii dupa certificatul copilului si dupa CI-urile parintilor, si o adeverinta de la medicul de familie cum ca este apt sa intre in comunitate dar cu o mentiune, pe spatele adeverintei sa fie notate vaccinurile facute. Este legal? Copilul este cu vaccinurile aproape la zi, nu ar fi o problema asta, dar nu mi se pare normala si legala cererea. Multumesc!
a ste legala cererea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunteti de acord cu clasa "0" SilviuMihai SilviuMihai Domnilor parintii si viitori parinti de scolari sunteti de acord cu asa numita \"clasa 0\" si cu faptul ca nu mai putem alege scoala pe care o dorim pentru ... (vezi toată discuția)
Resedinta minorului puff_real puff_real Buna ziua! as dori sa stiu cum se poate justifica resedinta unui copil minor. Baietelul locuieste cu bunicii de luni-vineri si numai in weekend cu parintii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o nelămurire cu clasa 0 si sper ca cineva sa ma ... Crisidrius Crisidrius Buna ziua! Am o nelămurire cu clasa 0 si sper ca cineva sa ma ajute. Copilul meu face 6 ani in luna iulie,nu l-am inscris la clasa 0 gandindu-ma ca este ... (vezi toată discuția)