avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Furt din magazin

Buna ziua am o intrebare am substras bunuri de 50 de lei dintrun supermarket am trecut de casele de marcat dupa care ma oprit paza si au recuperat prejudiciul am vrut sa il platesc dar mi se cerea dublu am. 16 ani si miau facut dosar penal care sunt consecințele ie prima abatere au chemat politia si sunt chemata la tribunal mam prezentat si pe foaie scria intemeiat dupa care un avocat mia spus sa plec acasa ca nu au ce sa imi faca ajutatima sunt foarte speriata
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2020
Lorinico, utilizator
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 17:08, 11 Martie 2020
Să nu mai faceți pe viitor așa ceva. De data asta veți scăpa, dar în viitor nu! Nu uitați că atunci când sunteți în nevoie trebuie să cereți și vi se va da. Dacă continuați fapta devine obișnuință și nu e bine. Pot să vă spun că sunteți la vârsta la care trebuie să continuați să învățați (să mergeți la școală), să învățați o meserie. Vorbiți cu familia și găsiți-vă ceva de lucru, part-time și veți depăși această situație neplăcută. Succes în viață!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu amenda penala si cu permis Aureliannn Aureliannn Buna ziua ajutatima si pe mine va rog frumos ....Am luat o amenda penala de 1000 ron si am platito in rate ultima a fost acuma 2 zile in urma este achitat ... (vezi toată discuția)
Furt calificat anamihai anamihai la ora 12:20 intratnd in magazinul cora am luat un cos de cumparaturi mam deplasat la raionul de electrocasnice unde am luat de pe raft un epilator brawn mam ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket castoralexa castoralexa am fost prinsa filmata sustragand obiecte din supermarket. m-a oprit paza dupa ce am achitat cosul şi am fost dusa la camera de control. Mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)