avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda circulatie

Buna ziua
Am primit o amenda pentru ca nu am avut buletinul la mine, desi aveam permisul si restul actelor. Treaba e ca pe procesul verbal politistul a trecut alta data cand a fost incheiat, decat cand a fost savarsita contraventia. Procesul verbal e incheiat la o data ulterioara savarsirii contraventiei. As avea vreo sansa sa castig, daca constest?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 15:32, 12 Martie 2020
Da, faceți dovada acestui fapt, dacă nu ați semnat procesul verbal de contravenție. Oricum puteți face contestație și motiva faptul că v-ați legitimat cu alte documente și motivul pentru care nu erați în posesia actului de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rutiera pop andrei pop andrei Am primit o amenda de la politia rutiera pt motivule ca nu aveam actele de identitate(C.I. si permis) si nu aveam centura de siguranta dar,motivul pt care am ... (vezi toată discuția)
Politia locala. legitimare. gab93 gab93 Salut, Noaptea (ora 3) asta am iesit pur si simplu la un non-stop sa-mi iau un energizant. Surpriza, am fost oprit de politia locala si mi-au cerut sa ma ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa buletin lazany lazany as dori sa contest un proces verbal pe care l-am primit pentru ca nu aveam asupra mea buletinul am fost oprit pe motiv ca nu am luminile aprinse pe faza ... (vezi toată discuția)