avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de creștere a copilului

In momentul de față ma aflu in concediu de creștere a copilului ( copilul are varsta de 1 an și 2 luni) . Doresc să știu dacă pot intra dintr-un concediu de creștere a copilului in altul, care este procedura si cum se calculeaza indemnizația pentru al 2-lea copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 13 Martie 2020
Puteti intra din CCC1 in CCC2 numai daca cel de-al doilea copil se va naste inainte ca primul copil sa implineasca varsta de 2 ani.

In acest caz, pe perioada suprapunerii situațiilor, cuantumul indemnizației lunare se majorează cu suma rezultată din aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință (n.m., 1250 lei) pentru fiecare dintre copii, începând cu cel de-al doilea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este ... Ioan81 Ioan81 Buna , sunt in concediu de crestere a copilului , iar sotia este din nou însărcinată ( avand gemeni) si urmeaza sa nasca inainte de a implini primul copil 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Dianaoana2797 Dianaoana2797 Bună ziua ! Am și eu o întrebare.Pentru ca am absolvit o facultate beneficiez deja de 6 luni de indemnizatia de crestere a copilului, daca peste 7 luni voi ... (vezi toată discuția)
Informatie 199907 199907 Buna, avem de gand sa facem al doilea bebe, primul bebe are in prezent 11 luni cand voi naste va avea 1 an si cateva luni , sotul meu este intrat prenatal, ... (vezi toată discuția)