avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Refuz plata concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Refuz plata concediu medical

Bună ziua! Soțul meu are stagiu de cotizare 8 zile in februarie 2019 la o firmă,1 zi in august 2019, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie,8 zile februarie 2020.Intre 26 _ 29 februarie are concediu medical ,care e refuzat la plata pe motiv că nu e îndeplinit stagiul de cotizare.La.fel.si următorul concediu ,inte 1 _ 14 martie.Are dreptate angajatorul? Între 1 _ 13 februarie soțul a fost in concediu fara plata.Multumim !
Cel mai recent răspuns: Rodyyy , utilizator 12:24, 19 Martie 2020
Da, angajatorul are dreptate (trebuie un stagiu de 6 luni)!
Mulțumesc!

Rodyyy a scris:

Mulțumesc!Dar la un nou concediu medical inițial luat în martie va putea fi platit,având în vedere că în februarie are lucrate doar opt zile?

Mulțumesc pentru răspuns! Dar ar putea beneficia de un concediu medical inițial în martie,având în vedere că are lunile septembrie _ februarie? In februarie are 8 zile lucrate. Mulțumesc mult ! Am sunat și la CAS Galați și am primit răspunsuri diferite.

jurist2020 a scris:

Da, angajatorul are dreptate (trebuie un stagiu de 6 luni)!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical martie Rodyyy Rodyyy Bună ziua! Poate beneficia de plata concediului medical un salariat care are stagiu de cotizare septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie, ... (vezi toată discuția)
Stagiul minim de cotizare pentru plata cass 1984a 1984a Bună ziua În cazul de mai jos, angajatul şi-a îndeplinit stagiul minim de cotizare pentru a beneficia de concediu medical ? Luna Ianuarie 20 de ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal Aiesec10 Aiesec10 Bună ziua! As dori sa stiu daca beneficiez si eu de concediu postnatal. Mi s-a zis la serviciu ca nu imi poate fi platit deoarece nu am 6 luni lucrate ... (vezi toată discuția)