avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata concediu medical martie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata concediu medical martie

Bună ziua! Poate beneficia de plata concediului medical un salariat care are stagiu de cotizare septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, ianuarie, februarie 8 zile? Între 1 _ 14 februarie a avut CF ,26 _ 29 CM care nu a fost plătit din cauza neîndeplinirii stagiului de 6 luni. In martie urmează o internare pentru coronografie,deci și CM.Multumim !

Alte discuții în legătură

Refuz plata concediu medical Rodyyy Rodyyy Bună ziua! Soțul meu are stagiu de cotizare 8 zile in februarie 2019 la o firmă,1 zi in august 2019, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie, ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? lumifatu lumifatu Buna ziua, in perioada 18 septembrie 2009-05 octombrie 2011, am fost angajata intr-o firma dar in aceasta perioada am avut 6 luni concediu medical dupa cum ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical mirelahulea80@gmail.com mirelahulea80@gmail.com Bună ziua. În perioada 1 octombrie - 20 decembrie 2017 am lucrat, în perioada 21 decembrie 2017 - 05 ianuarie 2018 am avut CM din spital, 08-12 ianuarie ... (vezi toată discuția)