avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cont Pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cont Pfa

Buna ziua! Am deschis un cont la banca X, dedicat PFA ului meu. PFA care are ca si cod ,,organizarea de evenimente".
Primul client a facut plata prin banca.
Intrebarea mea este: pot merge la bancomat sa scot suma x si sa o cheltui fara a o justifica in contabilitate?
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2020
Stanislav Osipov, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:43, 13 Martie 2020
Bineinteles. Suma cheltuita in interes propriu nu se deduce din venit. Impozitul si eventualele contributii de asigurari sociale se platesc in functie de venitul net care este diferenta dintre sumele incasate si cheltuielile deductibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza la pfa toate deducerile? break_noon break_noon Buna ziua, Am tot citit pe net, prin forumuri, si coduri fiscale, dar e cam imbirligata treaba. Eu am un PFA, partida simpla, venit real. Dau mai jos un ... (vezi toată discuția)
Informatii taxe pfa lucian75 lucian75 Buna seara,doresc sa deschid un PFA ptr activitati gen uber eats etc. Daca ptr serviciile prestate primesc o anumita suma ce depaseste plafonul min de 1900 ... (vezi toată discuția)
Caut raspuns de un an: impozitul se plateste doar cand banii ajung in contul bancar? raduma raduma Am o intrebare la care nu am primit inca un raspuns definitiv. Am intrebat mai multi contabili. Sunt PFA, si in 2010 am primit bani pe contul meu Skrill. ... (vezi toată discuția)