avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ACTIUNEA IN PRETENTII
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ACTIUNEA IN PRETENTII

Buna ziua, am depus o actiune in pretentii( nu s-a platit ultima factura de catre Beneficiar intrun contract de prestari servicii), pentru motivarea in drept sunt suficiente urmatoarele?
- art. 1266 si 1267, art.1170, art.1350, art.1531 din Codul Civil
- art.94 lit k, art, 148-151, art.192, art.195, art. 197 CPC
Mai trebuire completat cu ceva?
Cel mai recent răspuns: alina oana , utilizator 15:27, 13 Martie 2020
E bine!
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii alina oana alina oana Buna ziua, am depus o actiune in pretentii( nu s-a platit ultima factura de catre Beneficiar intrun contract de prestari servicii), pentru motivarea in drept ... (vezi toată discuția)
Nulitatea unui act juridic are legatura cu contestatia deciziei directiei de sanatate? eusaisapte eusaisapte nulitatea unui act juridic are legatura cu contestatia deciziei directiei de sanatate? art. 673 (1) din Legea 95/2002 “în cazul în care asigurătorul ... (vezi toată discuția)
Necompletarea datelor pe factura privind nr auto, delegat, ora laurabecea laurabecea Astazi am fost oprita de GF pentru a verifica daca marfa din masina era insotita de factura. Totul era in regula, doar ca, firma care a emis factura a omis sa ... (vezi toată discuția)