avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile libere plătite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile libere plătite

Bună seara, câte zile libere plătite poate solicita un părinte pt a sta cu copilul în cazul unei epidemii, condiții meteo nefavorabile, etc?Exemplu situația de față, cea cu pandemia de coronavirus. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 14 Martie 2020
Numărul de zile libere acordat potrivit legii se stabileşte de către Guvern, prin hotărâre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere platite parinti Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, cfr legii 147/2020, de zile libere platite pot beneficia parintii copiilor sub 12ani, inscrisi in unitate de invatamant, care daca au o boala ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 nu se aplica si pe durata vacantei copiilor. ce facem cu copiii in timpul vacantei? iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Prin HG nr. 217/2020, s-a stabilit că nu se consideră zile lucrătoare pentru care se pot acorda zile libere plătite, zilele lucrătoare din ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare-cumparare forta majora coronavirus sorinion61 sorinion61 Buna ziua, Acum 2-3 saptamani, 1 luna am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentu o casa si am dat avans 10% din pretul imobiliului. Cand am ... (vezi toată discuția)