avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cazier judiciar valabil in tara UE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cazier judiciar valabil in tara UE

Buna ziua. Am cazierul judiciar din Romania emis in 6 Ianuarie, in vederea aplicarii pentru cetateniea portugheza. Intrebarea mea e... in conditiile in care cazierul judiciar emis in Portugalia pentru cetatenii portughezi are o valabilitate de 90 de zile, cazierul meu e valabil 6 luni sau 90 de zile? Mentionez ca pe hartie scrie doar data emiterii nu si data expirarii. Multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Reintregirea familiei acuezii acuezii Mama mea este plecata de aproape 10 ani in Portugalia la munca cu acte in regula,iar eu si tatal meu am ramas in Romania.Ce acte trebuie pentru reintregirea ... (vezi toată discuția)
Custodie restransa Bubico89 Bubico89 Buna ziua, daca minorul are cetatenie dubla(romana-portugheza) ,parinti necasatoriti,partenerul imi poate ceda custodia in Portugalia(cea restransa unde nu am ... (vezi toată discuția)
Legislatie comunitara miriamm miriamm Am lucrat in Portugalia 12 ani cu contract de munca,acum sunt in somaj de 7 luni.Am dreptul la somaj 2ani si 8 luni. Intrebare: pot transfera somajul in ... (vezi toată discuția)