avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... concediu parinte inchidere scoala
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

concediu parinte inchidere scoala

Se poate solicita concediu in baza "Legii privind acordarea unor zile libere parintilor pentru supravegherea copiior in situatia inchiderii temporare a unitatilor de invatamant"? incepind cu data de luni 16.03.2020
1. nu are norme de aplicare
2. nu au trecut 3 zile de la publicare in MO

Cred ca un raspuns argumentat si complex ar scoate din dificultate multi parinti,
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2020
emi11011, utilizator
Cel mai recent răspuns: emi11011 , utilizator 19:02, 15 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 19/2020 nu are mentiunea de elaborare de Nome metodologice ...

Se poate depune o cerere in baza acelei legi, dar cu data de incepere 17.03.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea, puteti depune cererea si pe 16 martie intrucat oricum o solutioneaza cel mai devreme pe 17...
dar daca contractul colectiv de munca nu are prevederi pentru aceasta situatie?
nu am baza legislativa pentru data de 16, cred ca solicitariule in baza acestei legi pot fi facute cu data de 17... cred
Ultima modificare: Duminică, 15 Martie 2020
emi11011, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca sotul lucreaza in sistemul energetic si sotia ... abraxaint abraxaint Buna ziua, daca sotul lucreaza in sistemul energetic si sotia in mediul privat, iar pe perioada starii de urgenta nu au beneficiat de zile libere platite ... (vezi toată discuția)
Zile libere în continuare ? lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. De pe data de 18 martie până pe 16 aprilie sunt in zile libere pentru copil (suspendare cursuri) 75%. După care inca doar 4 zile șomaj tehnic. ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)