avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Prelungire dovada de circulatie Coronavirus
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Prelungire dovada de circulatie Coronavirus

Buna seara! Am intrat pe site-ul Ministerului Public si am vazut ca au publicat un comunicat despre masurile luate privind virusul COVID-19 .
Avand in vedere situatia critica in care ne aflam ,credeti ca afecteaza programul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti ?
Am dovada de circulatie si trebuie sa depun cerere pentru prelungire.... Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2020
arxo, utilizator
Cel mai recent răspuns: arxo , utilizator 16:13, 16 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Tribunalul Bucuresti a suspendat orice program cu publicul.
Se judeca oar cauze urgente. Adica mandate de arestare preventiva si prelungiri de mandate de arestare preventiva.
Nu cred ca veti putea patrunde in Tribunalul Bucuresti pentru a depune cererea respectiva.
O solutie ar fi sa dati un telefon pentru a solicita indicatii.
Am sunat , ati avut dreptate este suspendat programul cu publicul . Am trimis cererea prin mail . Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre arest preventiv.... monicacm monicacm buna seara....o persoana arestata prev pana la data de 31.08.11, inclusiv, nu a fost prezentata la judecatorie pana acum cu prelungirea mandatului de arest ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungii arestul preventiv fara noi probe? minimiri minimiri este vb de un dosar de frada infomatica,iar procurorul a cerut prelungirea mandatului de arestare preventica pe motiv ca nu a avut timp sa puna probe dat fiind ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat arestare tayson tayson buna seara, in conditiile in care,mandatul de arestare preventiva expira in data de 21.10,care ar trebui sa fie data la care procurorul ar trebui sa ceara ... (vezi toată discuția)