avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur masina achizitionata prin contract de leasing
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur masina achizitionata prin contract de leasing

Buna ziua! Am cumparat saptamana trecuta o masina prin Leasing. Se poate returna? In ce conditii? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua am achizitionat o masina in leasing din germania,ratele ... Chiper flori Chiper flori Buna ziua am achizitionat o masina in leasing din germania,ratele au fost platite mereu pana acum la fel si asigurarea dar in aceasta luna mi-au returnat banii ... (vezi toată discuția)
Contract leasing ContSters189303 ContSters189303 Buna ziua, As vrea parerea celor care stiu cu privire la urmatoarea problema: O persoana X a incheiat un contract de leasing cu privire la o masina, Inainte ... (vezi toată discuția)
Problema achizitionare auto sh mefisto2014 mefisto2014 Buna ziua, acum aproximativ o luna si jumatate am achizitionat un autoturism second-hand de la un dealer de marca. La momentul respectiv am primit masina si ... (vezi toată discuția)