avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua am achizitionat o masina in leasing din ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua am achizitionat o masina in leasing din germania,ratele ...

Buna ziua am achizitionat o masina in leasing din germania,ratele au fost platite mereu pana acum la fel si asigurarea dar in aceasta luna mi-au returnat banii si pe rata si pe aaigurare, aveti idee de ce?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 08:36, 11 Decembrie 2024
Buna ziua

Cred ca cel mai bine este sa puneti aceasta intrebare firmei de leasing cu care aveti contract.

Nu avem de unde sa stim noi de ce anume v-au returnat banii.
Citiți cu atenție contract de leasing sau mergeți la dealerul de unde ați cumpărat autoturismul.
Germania este o țară foarte corectă (poate singura din Europa)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare autoturism germania hoanceam hoanceam Buna ziua. Ca si persoane juridica am achizitionat recent un autoturism din Germania (prin leasing). M-am inregistrat in ROI si am cod valabil de TVA. Banca a ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina aflata in leasing zoltanhe zoltanhe Sunt o persoana fizica si doresc sa cumpar o masina care e in leasing pe firma. Daca mergem (eu si reprezentantul firmei) la firma de leasing si agreem sa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dealerul bunceanu torel bunceanu torel Vreau si eu un sfat Am cumparat un autoturism de la un dealer autorizat.Dealerul a achizitionat autoturismul in leasing.Eu am platit catre dealer toata suma ... (vezi toată discuția)