Buna ziua,
As vrea parerea celor care stiu cu privire la urmatoarea problema:
O persoana X a incheiat un contract de leasing cu privire la o masina, Inainte de acest ctr, a incheiat cu aceeasi firma un antecontract de vanzare-cumparare unde este prevazuta si urmatoarea clauza: "Pretul Vanzarii care face obiectul prezentului antectr de vanzare-cumparare este de(...) suma care reprezinta GARANTIA depusa de promitentul-cumparator la incheierea contractului de inchiriere (leasing), la care se adauga taxele aferente in momentul platii"
As dori sa stiu daca aceasta garantie ii va fi returnata sau nu in momentul in care va incheia contractul de vanzare-cumparare.
Multumesc
Buna ziua !
Intrebarea pusa in post mi se pare retorica din moment ce tot dvs. precizati faptul ca s-a incheiat deja contractul de leasing ...#-o . Trebuia citit cu atentie antecontractul si obtinute detalii suplimentare (in masura in care existau nelamuriri) de la concesionar ....
Dupa achitarea tuturor ratelor din contractul de leasing se va incheia un nou contract si anume un contract de vanzare-cumparare( in totalitate vor fi 3 ctre: un antectr, un ctr de leasing si unul de V-C) De asemenea, in antecontract nu este precizat nimic de returnarea garantiei.