avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Infiintare pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Infiintare pfa

Buna ziua,vreau sa.mi infiintez un Pfa cu inca o persoana,intrebarea mea este,cu cat la suta minim ar trebuii sa intre a 2 a persoana pentru a nu fi obligat sa.i fac contract de munca?Mentionez ca este la vanzare am vrea sa stam amandoua.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 17:11, 16 Martie 2020
PFA-ul nu este o societate. Se înființează pentru o persoană fizică autorizată să presteze servicii, ceea ce înseamnă că ambele persoane vor înființa PFA-uri distincte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cotizare? Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna seara tuturor! As dori sa va adresez cateva intrebari: 1. O persoana fizica autorizata salariata a unei societati comerciale plateste darile catre stat ... (vezi toată discuția)
Pot presta servicii contabilitate? cateldestept cateldestept Ca economist, asociat unic al unui SRL, pot presta servicii de contabilitate pentru PFA si societati cu CA< 35.000 euro? (vezi toată discuția)
Infiintare firma regim taxi ; srl/pfa kib kib Problema mea este simpla...vreau sa infiintez o firma cu domeniul de activitate transport in regim TAXI ,ceea ce implica, bineinteles , obtinerea unei ... (vezi toată discuția)