avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19/2020 telemunca
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19/2020 telemunca

Buna ziua.Daca angajatorul a inregistrat ieri cererea mea ,mai cu noduri in gat, apoi se razgandeste si zice ca putem face telemunca,cum ramane cu legea 19, mi se mai aplica sau angajatorul poate sa zica ca trebuie sa lucrez de acasa?Adica, daca a aprobat si recunoscut ca nu putem face telemunca in acest moment,dar se razgandeste peste 2 zile?

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei monoparentale SymoCry SymoCry Buna ziua, Eu sunt divortata dupa care am avut un copil si nu m-am recasatorit, deci sunt mama singura cu copil. Sunt considerata familie monoparentala? In ... (vezi toată discuția)
Legea 19 andreanoandreea andreanoandreea Buna ziua, daca sotul meu lucreaza de acasa eu pot beneficia de legea 19?compania la care lucrez imi spune ca atata timp cat ei imi ofera posibilitatea ... (vezi toată discuția)