avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 101 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Zona pentru calcul norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Zona pentru calcul norma de venit

Bună ziua! Pentru a completa Declarația Unica pentru un PFA, care a optat
la declararea veniturilor pentru norma de venit, ANAF sect.6, are un tabel cu valori diferite, în funcție de zona in care se afla sediul social (central, semicentral și periferie). In ce zonă se afla Grozăvești, clădirea Bitdefender?

Alte discuții în legătură

Declaratii dupa deschidere pfa? skxc skxc Buna ziua, Tocmai mi-am deschis PFA pe cod CAEN 6202. As vrea sa platesc impozitul la norma de venit, dar nu stiu care sunt pasii. Trebuie depusa vreo ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 9602 razviko razviko Buna ziua, Am deschis un PFA cu cod caen principal 9602 si cu sediul profesional acasa (in comuna/localitate), dar imi desfasor activitatea intr-un salon ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica-norma de venit prest prest Buna ziua Am si eu cateva intrebari legate de completarea declaratiei unice pe baza de norma de venit. Norma de venit pt.anul 2019 publicata pe site ANAF ... (vezi toată discuția)