avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INTELEGERE PRIVIND RESTITUIRE BANI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INTELEGERE PRIVIND RESTITUIRE BANI

Am avut un contract de furnizare a energiei electrice pe o perioada de doi ani. dupa aceasta perioada contractul a fost reinnoit dar au fost schimbate tarifele de plata. intre timp am contactat un operator care mi a spus ca s a reinnoit contractul automat. dar nu mi a specificat ca sau schimbat felul ofertei si respectiv tarifele de plata. Plata facturii s a facut la doua luni. Una dintre facturi cu noile tarife am platit-o dar cea de a doua care a sosit recent cu o suma cam mare pt consumul meu, nu am platit o inca. Am luat legatura cu operatori din cadrul furnizorului si am hotarat sa schimb felul ofertei incheind alt contract cu alte tarife. Mentionez ca eu nu am fost anuntata de faptul ca mi s a schimbat oferta, neprimind nici o instiintare scrisa din partea lor, de asemenea tot in perioada expirarii contractului nu am primit nici factura de plata, plata facand o dupa trecerea lunii folosind o aplicatie de pe telefon, As dori sa stiu daca acum ca am incheiat alt contract cu alte tarife de plata, suma pe care am platit o dupa expirarea vechiului contract si reinnoirea automata a lui de catre furnizor, mai pot cumva sa o recuperez si ultima factura primita si neachitata deocamdata daca e vreo problema daca nu sunt de acord sa o platesc cu tarifele cele mari despre care eu nu am fost anuntata.

Alte discuții în legătură

Refuz semnare act aditional, dar plati la zi Ionut198x Ionut198x Buna ziua. Firma care presta servicii catre un client, a fost suspendata, si a fost deschisa o a doua firma care a preluat toate contractele. Practic, ... (vezi toată discuția)
Orange donna68 donna68 Ce se poate face in cazul in care anul trecut am primit un telefon pe unul dintre abonamentele orange in martie si sau prelungit 2 abonamente in loc de 1 , si ... (vezi toată discuția)
Tarife cez vanzare e_ady e_ady Buna ziua! As dori un punct de vedere referitor la preturile practicate de CEZ Vanzare. Mai precis, anul trecut am solicitat oferta CEZ pentru tarife ... (vezi toată discuția)