avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... codul muncii
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

codul muncii

Buna ziua. Sunt angajata a Ministerul Educației și Cercetării ca agent de paza la un liceu(nu sunt angajat al unei firme de paza si securitate ) .Directorul ma obliga sa-mi iau concediu de odihna pe anul 2020datorata problemelor aparute odata cu covid 19.Are un temei legal pentru a ma obliga?Mentionez ca in luna ianuarie 2020 toti angajatii liceului si-au facut planificarile pentru concedii de odihna care au fost apribate ,semate si inregistrate la scretariatul liceului.
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2020
Doina Hartagan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 17 Martie 2020
Decât un șomaj tehnic e preferabil concediul de odihnă. Are temei legal!
Nu are niciun temei legal sa va oblige , dar ca masura de protectie se merita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! Astăzi s-a pus problema dacă directorii și managerii instituțiilor publice pot pleca în concediu de odihnă pe perioada stării ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fratele meu care este cetățean german a terminat ... panalaurentiu panalaurentiu Buna ziua! Fratele meu care este cetățean german a terminat liceul în germania in urma caruia a obținut un atestat de calificare tehnică ( liceu fara ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale conform contractului de munca - concediul de odihna Sultanescu Sultanescu Am 2 angajatori diferiti si contracte de munca pe durata nedeterminata care prevad drepul de a-mi acorda Concediul de odihna. Un anagajator este Universitatea ... (vezi toată discuția)