avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID19 - veniturile PFA-ului închis
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID19 - veniturile PFA-ului închis

Ce drepturi are un PFA (cu salon de înfrumusețare) care se suspendă pt. COVID19? De unde va avea un venit, dacă se închide activitatea?

Alte discuții în legătură

Pfa AnikoSzabo AnikoSzabo Ce drepturi are un PFA (cu salon de înfrumusețare) la care s-a suspendat activitatea din cauza COVID19? De unde va avea un venit și de cine anume va fi ... (vezi toată discuția)
Am drept la șomaj tehnic? Nicoleta Rebegea Nicoleta Rebegea Bună ziua,lucrez la un salon de înfrumusețare,am solicitat concediu de odihna pentru anul în curs în perioada 15.03-14.04. Pe data de 18.03.,unitatea a ... (vezi toată discuția)
Informatii privind contract prestari servicii angajati Roxana888 Roxana888 Buna ziua! Urmeaza sa infiintez un salon de infrumusetare in locul celui vechi care urmeaza sa si inchida punctul de lucru. Intrebarea mea este daca urmeaza sa ... (vezi toată discuția)