avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatii privind contract prestari servicii angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatii privind contract prestari servicii angajati

Buna ziua! Urmeaza sa infiintez un salon de infrumusetare in locul celui vechi care urmeaza sa si inchida punctul de lucru. Intrebarea mea este daca urmeaza sa imi.vina un nou angajat pe firma veche care va continua activitatea pe firma noua, salonul vechi ce fel de contract de munca poate incheia cu viitorul angajat astfel incat sa aiba cele mai mici costuri cu plata contributiilor si fiind pe perioada determinata pana la deschiderea salonului nou din punct de vedere legal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 2 Iulie 2018
C.i.m. .... contract de prestari servicii numai daca acea persoana are calitatea de PFA.
Ultima modificare: Luni, 2 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii forma de angajare la propria firma Roxana888 Roxana888 Buna ziua! Urmeaza sa deschid un salon de infrumusetare si voi fi asociat unic, intrebarea mea este, fiind cosmeticiana, sub ce forma de angajare imi voi putea ... (vezi toată discuția)
Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma prestari servicii bob02008 bob02008 Buna ziua Am si eu o intrebare Daca imi deschid o firma de prestari servicii, fara punct de lucru momentan si neplatitoare de TVA, daca nu am nicio ... (vezi toată discuția)