avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Informatii forma de angajare la propria firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Informatii forma de angajare la propria firma

Buna ziua! Urmeaza sa deschid un salon de infrumusetare si voi fi asociat unic, intrebarea mea este, fiind cosmeticiana, sub ce forma de angajare imi voi putea desfasura activitatea in cadrul firmei si ce contributii trebuie sa platesc la stat?
Cel mai recent răspuns: Roxana888 , utilizator 09:32, 24 Iulie 2018
Puteti sa va incheiati contact de munca la propria firma si sa platiti la stat pe srl toate darile pentru acel contract sau sa lucrati fara a avea contract de munca fiind asociat unic si administrator si va veti plati separat contributii sociale obligatoriu sau nu in functie daca venitul incasat din firma ca dividende anul urmator este sau nu peste plafonul a 12 salarii minime pe economie in declaratia unica.
Ce tip de entitate va infiintati ,PFA, I.I., societate comerciala ?
Societate comerciala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii roxana.a.g roxana.a.g Daca am un salariu min pe cartea de munca pentru care platesc cas si cass si am un PFA si un SRL, mai sunt obligata sa platesc sanatatea pe PFA sau SRL, ... (vezi toată discuția)
Vanzare spatiu comercial tatianab70 tatianab70 Buna ziua! As dori sa stiu daca vand un spatiu comercial si masina care sunt pe firma ce se va plati la stat sau cat se va plati din suma obtinuta ? Ce voi ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl bogdanm82 bogdanm82 Buna ziua, As avea cateva nelamuriri in legatura cu infiintarea unui SRL, pentru care nu am gasit raspuns in ghidurile de infiintare a SRL-urilor gasite pe ... (vezi toată discuția)