avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... prelungire contract de arenda cu act aditional
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

prelungire contract de arenda cu act aditional

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti de cate ori se poate prelungi un contract de arenda prin act aditional? De ex: a depus contract de arenda in anul 2017 pentru un an , adica pana in 2018, in 2018 a venit cu act aditional pt prelungire inca un an , pana in 2019 iar in 2019 a venit iar cu prelungire pt un an prin act aditional pana in 2020....
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 11:32, 18 Martie 2020
Contractul de arenda se poate prelungi prin incheierea de acte aditionale de oricate ori partile sunt de acord sa faca asta. ACtele aditionale trebuie inregistrate in registrul tinut in acest sens de Consiliul Local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional contract arenda ContSters86219 ContSters86219 buna ziua, are cineva un model de act aditional la ct. arenda teren agricol referitor la modul de plata a venitului din arenda, conf. art 94 alin 14 din CF? (vezi toată discuția)
Contract arendă teren agricol giovanni72 giovanni72 Buna ziua, am prelungit un contract de arendă prin anexa la contractul anterior in calitate de arendator unei S.C in anul 2017 luna mai . Contractul fiind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, pentru un teren arabil dețin un document de punere ... Jorjetel10 Jorjetel10 Teren arabil fără titlu de proprietate, dar impozitat Bună ziua, Pentru un teren arabil dețin un document de punere în posesie din 2008 (nu am încă un ... (vezi toată discuția)