avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... semnatura electronica la ONRC
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

semnatura electronica la ONRC

Buna ziua,cum se poate obtine semnatura electronica de la ONRC,care sunt pasii de urmat,in conditiile actuale(persoana juridica=SRL).
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2020
luminita.casandrescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cerere verificare disponibilitate firma &rezervare denumire firma vladut28 vladut28 Buna ziua, Trebe sa infiintez un SRL. Am gasit pe net model de cerere care trebe dus la registrul comertului la sediu. Dar am gasit aici ca s-ar putea face ... (vezi toată discuția)
Ajutor infiintare srl prin portalul onrc online. atomix60 atomix60 Buna, doresc sa infiintez o firma (SRL) prin portalul online de la onrc. Am vazut ca este nevoie de semnatura electronica si vreau sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)
Costuri pentru consultanta infinatare s.r.l andyholding92 andyholding92 Bunz ziua ! As vrea sa stiu si eu daca o consultative pentru infintarea unei societati este normal sa se faca contracost ,fara a fi facute demersurile ... (vezi toată discuția)