avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ajutor infiintare SRL prin portalul onrc online.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ajutor infiintare SRL prin portalul onrc online.

Buna, doresc sa infiintez o firma (SRL) prin portalul online de la onrc. Am vazut ca este nevoie de semnatura electronica si vreau sa achizitionez un certificat calificat.

La firma vreau sa mai trec un asociat si vreau sa stiu daca este nevoie ca asociatul sa dea o declaratie online. Daca da, atunci am nevoie de 2 semnaturi electronice? Sau pot semna eu in declaratie?

O alta intrebare pe care o am:

Am ajuns la pasul pentru declaratia pe propria răspundere dată în temeiul prevederilor art. 15 alin.(1) lit. a) din Legea nr. 359/2004, cu modificările şi completările ulterioare, unde acolo trebuie sa selectez institutile pentru rubrica 1. "Spre înaintare către". Sediul social va fii la bloc, nu am avut alta firma si vreau sa stiu ce institutii trebuie sa selectez.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: atomix60 , utilizator 16:20, 24 Februarie 2017
Buna ziua,

In cazul Declaratiei pe proprie raspundere trebuie sa scrieti urmatoarele: spe inaintare catre DSV, DSP, ITM, APM.
Buna ziua, multumesc pentru raspuns.

Am infiintat deja societatea.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate srl suspendat Kyandra Kyandra Am un SRL a carui activitate a fost suspendata temporar in aprilie 2010. Deoarece, intre timp, au aparut ceva raze de soare la orizont, doresc sa merg la ... (vezi toată discuția)
Magazin online markomarius1 markomarius1 Buna seara, M-ar interesa si pe mine niste detalii, cu privire la o activitate pe internet: -doresc sa creez un magazin online de vanzari (comert ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru Andrei Mihail Andrei Mihail Buna ziua, Am urmatoarul caz: societate cu asociat unic ia in comodat o casa in care va desfasura activitatea de distributia de pesticide si depozitarea lor. ... (vezi toată discuția)