avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se întâmpla cu angajații restaurantelor?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se întâmpla cu angajații restaurantelor?

Buna seara!
O persoana lucrează intr-un restaurant. Pentru ca totul a fost închis din cauza coronavirusului, respectivei persoane i s-a spus ca va intra in concediu fără plata ( toți angajații vor intra in concediu fără plata). Ce poate face?
Nu exista alta soluție ca aceasta persoana sa aibă totuși și un venit....?
Angajații au și ei familii, trebuie sa își asigure cumva cele necesare
Va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2020
PentruCinevaDrag, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 18 Martie 2020
Somajul sau somajul tehnic ar mai fi ca solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am nici un venit Daniela121986 Daniela121986 Am lucrat 2 ani într-un hotel, de când este coronavirus am zis sa stau acasă ca am copil de 5 ani plus 2 bătrâni. M-am dus cu hârtiile necesare la fostul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Somajul tehnic sadaka sadaka Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca in somaj tehnic se mai platesc la stat contributiile si ce are de pierdut un angajat in aceasta situatie. ... (vezi toată discuția)