avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Linia de Hotar din spatele casei :
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Linia de Hotar din spatele casei :

Întâmîn o problema, cu vecina care are gradina în spatele casei mele.
În relatate randuri am tot încercat sa fac mici reparații, în spatele casei .
Însă mă tot lovesc de vecina care nu e de acord ca eu sa intru în curtea ei , sa îmi fac reparații la casa.
Are un câine pe care îl lasă liber în curtea respectiva și trebuie sa ma ( milogeesc de dansa , când vreau sa fac reparații la pereți casei , din spatele casei, care se tot crapă, și macină.
Casa fiind din cărpici ( pământ ).
Cum pot afla ce distanta mi se cuvine de drept Sî legal ???. Va mulțumesc respectos.
Cel mai recent răspuns: Babica Vasile. , utilizator 05:00, 19 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Distanta dintre casa dumneavoastra si gard trebuie sa fie de minim 60 cm.
Daca e mai mica atunci intelegeti-va civilizat cu vecina ca de....
Consultati art. 612 cod Civil.
Bună dimineața! Mulțumesc mult pentru răspunsul dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista distanta minima acoperis - gard vecin ? cristina cirstian cristina cirstian Buna ziua ! Vecinul a construit o casa la o distanta de 1 m fata de gardul care ne desparte . Acoperisul este la o distanta de 20 cm fata de gard . Ok . Acum ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate in spatele casei sce76 sce76 Buna seara.In urma cu un an, m-am mutat de la bloc la casa, fericita ca scap de problemele cu traiul in comun.Acum am dat de traiul ....cu veciniii=D>=D>Mai ... (vezi toată discuția)
Camere facute pe spatele casei mele mariuta1970 mariuta1970 am si eu o intrebare daca vecina mea are lipite de peretele meu 4 camere sunt facute si se foloseste de peretii mei eu daca vreau maine sa izolez casa spatele ... (vezi toată discuția)