avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Necesitatea de a se deschide registraturile ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Necesitatea de a se deschide registraturile instantelor de judecata

Daca au geam de protectie registraturile pot lucra in conditii normale.Se poate amenaja ceva special.
Ei oricum primesc salariul intreg.
Faptul ca se face coada la posta nu ajuta cu nimic in evitarea raspandirii coronavirusului.

Geamul.de protectie asigura protectia functionarului de la registratura.

Ce parere aveti?
Ultima modificare: Joi, 19 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:39, 19 Martie 2020
Da, dar ar costa vreo 150 lei asa...
Stiti bine ca oamenii se cam plang ca nu au bani si sa arunc bani la unii care nici nu merita nu ma incanta.

Ei ar trebui sa isi rezolve problemele.
In Romania, din pacate, pentru ca unii nu isi fac treaba platesc altii.
Asa este sistemul de mai multi ani si de aceea s-a cam dus de rapa.
Justitia era singura care functiona ca lumea pana acum cativa ani cand au venit cu niste idei neinspirate care sa favorizeze judecatorii, care, la randul lor nu sunt de vina ca statul e incapabil sa angajeze mai multi judecatori.

Este un lant al slabiciunilor prin care se acopera incompetenta in general.
Da, n-am cum să vă contrazic!
Ne așteaptă o perioadă cumplită!
Am vazut ca oa farmacii si la magazine au pus geam de protectie.
Asa ar trebuinsa faca si instantele si sa deschida registraturile.
Lucratorii sunt perfect protejati asa.
Le scot eu aviz virusologic daca nu cred...

Va dati seama ce cozi vor fi peste cateva luni daca ei tin inchis?

Cred ca se va ajunge la judecati civile prin video conferinte.
I-am propus asa la un judecator si nu i-a convenit dar daca se institutie prin lege...
Pe masuri preventive se face asa.

Protestul lor este pe sfarsite...acum va urma...conoravirusul...si nu se poate sa nu se judece nimic timp cateva luni...

Si eu sper sa gaseasca o solutie astfel incat sa se judece și să nu se tot amâne și preschimbe termenele!

Deja am pentru luna mai foarte multe termene suprapuse; daca as avea doar in Bucuresti, n-ar exista mari probleme, aș face cereri de lăsare la a doua strigare, dar am și la Cornetu, Buftea, Ploiești iar majoritatea clienților nu-s fericiți când aud de substituiri!

Să ne dea Dumnezeu sănătate și putere de muncă și se vor alinia toate lucrurile, cumva...
Da, amanarile aiurea genereaza astfel de probleme si strica complet orice socoteala rationala si rezonabila...a avocatului...
Poate afecta la un mod deosebit de grav chiar relatia cu clientul...
Dar...cui ii pasa...?

Eu vreau doar sa deschida registraturile...
Nu imi pare in regula ca cineva sa primeasca salariu si sa nu prea faca ce are de facut...
Mai ales ca acum toti vor avea probleme...

Este simplu sa isi puna geam de protectie si s-a rezolvat.

Din punctul meu de vedere este mai periculos pentru oameni sa mearga la posta decat la registratura cu geam de protectie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stie cineva programul pe perioada de vacanta al judecatoriei ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Stie cineva programul pe perioada de vacanta de vara a Judecatoriei sectorului 3, Bucuresti? Ma refer la registratura si arhiva. (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)