avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Stie cineva programul pe perioada de vacanta al ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Stie cineva programul pe perioada de vacanta al Judecatoriei ...

Stie cineva programul pe perioada de vacanta de vara a Judecatoriei sectorului 3, Bucuresti?

Ma refer la registratura si arhiva.
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:02, 27 Iulie 2021
În intervalul 05.07-31.08, registratura și arhiva au program marți și joi (9-13)
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat
Mulțumesc,.
Cu plăcere.
În cât timp dau numărul.de dosar?
Observ ca nicio instanta nu da asa de greu număr de dosar.

Nu am mai depus de mult timp acțiune la JS3.
Am avut parati în civil.

În penal nu exista probleme.
Eu am trimis o cerere de chemare in judecata prin posta vineri (11.06) și au inregistrat-o pe 16.06.

Alte discuții în legătură

In vacanta judecatoreasca functioneaza serviciile de arhiva, ... catinf catinf In vacanta judecatoreasca functioneaza serviciile de arhiva, registratura si grefa? Intreb pentru urmatoarea situatie: Termenul de depunere al unui apel (30 ... (vezi toată discuția)
Situatie neprevazuta madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: - s-a depus la judecatorie un dosar avand ca obiect modificare asociatie (mai exact infiintarea unei ... (vezi toată discuția)
Programul judecãtoriilor sâmbãta ºi duminica mihaelaciocarlan mihaelaciocarlan buna ziua. va rog frumos spuneti-mi sambata sant deschise judecatoriile pt a inregistrate cereri, pt ca am vazut pe portal ca ultima modificare a avut loc ieri ... (vezi toată discuția)